"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #2 |
| Crazy LIPs ... | Re: Aracımın GeleceĞi
karamsar olmak istemem ama ben olsam değiştirirdim bu arabayı...bunda cd çalar falan da yoktur ... bizim arkadaşta megane II full vardı qitti film yaptırdı marşpiyer taktırdı araba da simsiyah zaten 10 numara oldu... yani diyeceğim o ki buna o kadar masraf yapana kadar full megane al marşpiyer ve film yaptır tadından yenmez
__________________ Su katılmamış Apache ! |
| | |
| | #3 |
| Eşşek Ne Anlar Hoşaftan. Kayıt Tarihi: 17-03-2006
| Re: Aracımın GeleceĞi
bence karbon fiber den önce o arabada yapılması gereken daha güzel şeyler var 1 tampon çitalarinin gövde rengi yapilmasi 2radyator izgaralarinin gövde rengi veya krom kaplanmasi 3aracin tam görünüşünü çeksen dahabir çok eksık vardir ![]() 4buyuk ihtimalle motor mod 0 dir onlar karbon aslında her arabaya yakışlmıyor karbon fiber den önce başka açiklarina bak bence....
__________________ |
| | |
| | #4 |
| uuu Kayıt Tarihi: 13-12-2005
Full+Full olunca ne degisiyor ki? Aracin disi ve ici ayni kalmiyor mu? Sadece donanim aksesuar fazla ve/veya farkli o kadar... Bence film ile baslayip, siyah citalari aracin orjinal rengine boyatarak devam edebilirsin... Angellar da fena durmuyor hani... |
| | |
| | #5 |
| Bass Guitar Player | Re: Aracımın GeleceĞi
beyler araba 2006 model megane II privilege isterseniz web siteye girin bakın bakalım neler var cd çalarmı var ne var görün tamponlar siyah falan da deil ABS + EBV, AFU (fren destek sistemi), çift kademeli açılan sürücü ve yolcu hava yastıkları, perde ve yan hava yastıkları, yükseklik ayarlı ön gergili ve güç sınırlayıcı ön emniyet kemerleri, eğim ve yükseklik ayarlı ön koltuk başlıkları, immobilizer, ani frende flaşörlerin otomatik devreye girmesi, elektronik klima + hızlı buğu çözme sistemi, partikül filtresi, Renault Card, Türkçe uyarı ekranı, arka park sensörleri, yağmur sensörlü ön cam silecekleri, otomatik yanan farlar, yol bilgisayarı, hız ayarı ve sınırlayıcı, Radyo-CD çalar(mp3), elektrikli dış dikiz aynaları, follow me home sistemi, soğutmalı torpido gözü, yükseklik ve derinlik ayarlı değişken takviyeli direksiyon, sürücü koltuğu yükseklik ve bel ayarı, sis farları, çift optik halojen farlar, far yükseklik ayarı Mesajı son düzenleyen diablo212 : 31-07-2006 - 03:51 |
| | |
| | #7 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 21-06-2005
Arabaya Carbon Fiber Yaparsan Yazık Etmiş Olursun Kaput Duz Olarak Bitiyo Cok Sacma 1 qoruntu Olusur..Dikiz Aynalarını Yaparsan Onun İçin Birşey Diyemiyeceqim Fena Durmuyo.. Bana Kalırsa Once Renqini Soyle Fıstık Yesiline Dondur İlla Modifiye İstiyorsan..(DigiMod Olarak Dusunuyorum) Sonra Jantları Mavi Boya Yada Mavi Renk 1 Jantla Deqistir..On Tampondaki Izqaralarıda Birlestir Amblemi Ordan Kaldırarak..Bence Daha Hos Durur..Ayrıca Simdi Deniycem Bakalım Nasıl Olcak
__________________ ![]() Tepkimiz Bosuna Deqil Seviyoruzda Konusuyoruz |
| | |
| | #8 |
| Crazy LIPs ... | Re: Aracımın GeleceĞi
yaa bu full değildir.. sunroof yook
__________________ Su katılmamış Apache ! |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|